min helg i bilderEn huvudstad i strålande solsken..promenader i mysiga gränder och goda fikor.Inredningsbutiker och annat mys...Men mest av allt bestod helgen av renovering. Målning, golvläggande, flyttlasskörningar mm...


Nu är det dags för arbetsveckan och helgen var långt ifrån vilsam, så det blir en lugn vecka för att orka!helgen närmar sig...
smycken i rött och vitt guld

 

I morgon jobbar jag bara fram till lunch. Sedan är det dags att stiga ombord på X2000 och åka mot huvudstaden.

 

Jag ska möta upp familjen och hjälpa min bror att flytta. Sedan blir det självklart tid för shopping och mys med vänner också! Det kommer bli en toppenhelg!!

 

 

 

 


Tisdag


Arbetsveckan är påbörjad..och med den ett väldigt pilligt arbete.
Små bokstäver som sågats ut ur plåt och sedan små öglor som jag lött fast. Efter mycket pillande så blev det två färdiga hängen i alla fall.


bokstavshängen i rött och vitt guld som symbol för två barn


tillverkade för Ag/Au Designmåndag


 

Igår, äntligen, tog jag mig i kragen ordentligt. Nu får det vara slut med ursäkter och sjukdomar...

Känner redan träningsvärken komma krypande, och den är välkommen!

 

Nu blir det frukost och sedan en långpromenad. Beach 20XX, eller inte, jag måste träna nu!!

 

 


Fredag!
Helgen startar snart och jag hoppas det blir några soliga dagar så att jag kan njuta av långa promenader och kanske en kaffe i solen...

Tyvärr ser verkligheten utanför mitt fönster ut såhär just nu......men jag tror på solsken i helgen!Torsdag


Veckan har rullat på och nya smycken skapas...örhängen i silver med stora rosa sötvattenspärlor och ett silverhänge med texten Love Life på olika brickor.Nu blir det frukost och sedan är det dags att åka till gravören och lämna av ett arbete och sedan vidare till jobbet.

Snart är härliga helgen här!!
fyra år senare


 

Kan inte fatta att det i veckan är fyra år sedan jag vandrade omkring på Manhattan. Jag längtar dit minst en gång i veckan och hoppas att jag snart kan förverkliga dagdrömmarna igen. För New York är en stad jag alltid kommer vilja återvända till!

 

En solresa i år finns i planerna, det ska bara synkas med ledighet, pengar och resesällskap...men i år måste jag få känna sand mellan tårna och stekande sol på min hud...


Nu blir det brunch...men ingen Boston Kreme Donut... ;)

 

 

 
Torsdag
Två dagar försent ska jag äntligen äta en semla.
Ikväll kommer min parisiska vän S och vår vän L hem till mig. S har längtat efter semlor och självklart ska hon få det då!

Men först några timmar på jobbet. Halsband ska träs upp, lås ska tillverkas och diamantfattningar formas...en vanlig dag på jobbet ;)


Måndag


Denna lediga dag drar sig mot kväll och jag kan bara konstatera att jag inte fått så mycket gjort som jag hade planer för...men jag har i alla fall haft en skön helg =)

Om andan faller på så kanske något mer kan prickas av från listan under kvällen.

Jag ser fram emot en ny arbetsvecka! Jag har roliga beställningar och då är det extra kul att jobba.
Har fått beställning på en ring likt denna, en stor utmaning, men såå vacker!Tiden går fort fram och jag längtar redan till sista helgen i mars då jag åker till Stockholm för att möta upp familjen och hjälpa till i brorsans flytt.
Samtidigt vill jag ha mer tid och inte känna att hela våren springer förbi mig...dubbelt det här med tiden...

Nu ska jag försöka att fixa några saker innan jag fastnar i soffan för kvällen.Lördag


Solen skiner och jag har sovit ut ordentligt. Härliga lördagen är här!

Om en timme ska jag till jobbet, men jag hoppas verkligen att solens strålar fortfarande lyser när vi stänger.
Då ska jag handla med mig lite gott till kvällen och sedan ge mig ut på en lång solskenspromenad med massa bra musik i iPoden.

Jag ska försöka ha en fixarhelg har jag tänkt. Ordna en massa papper, kolla på stipendier att söka, inhandla lite kontorgrejer för jobbet. Mycket fix skjuts bara på framtiden när man jobbar hela veckan, men nu hoppas jag få några saker avbockade från min lista.

Nu dags för kaffe och frukost.


Onsdag


Ljus är tända och musik spelar...jag väntar på min nattgäst. En vän från guldsmedsutbildningen kommer om en stund och det ska bli så kul att få prata ifatt om tiden som gått sen vi sågs sist.

På jobbet kör vi på för fullt och jag har testat på några nya saker och lyckats riktigt bra. Det är så kul!
Kan bara inte fatta att det redan är mitt i veckan...men jag jobbar till och med lördag så arbetsveckan blir lite längre än vanligt.

Nu ska jag bara plocka undan lite saker och sen sätta mig i soffan och invänta L.