tidig morgon

Mmmm, idag blev det en tidig morgon. 7.30 ringde fastighetsskötaren på dörren. För just i mitt förråd, nere i källare, sitter nån huvudledningsdosa till husets kabeltv. Den skulle några kabelsnubbar komma å kolla på, så jag fick snällt följa med ner och öppna åt dom.
Men självklart skulle de ju bara kolla just nu. De skulle återkomma om de behöver byta den idag. Så jaha, de blir till å försöka vara hemma.
Det skulle jag inte ha något emot, för det regnar ute och är inte alls inbjudande. Men nu är det ju så att eftersom allt vad diciplin är, inte fanns i min värld igår, så måste jag till bibblan och träffa några kompisar idag. Så att vi kan ta oss i kragen tillsammans!!
Alltså hoppas jag att kabelsnubbarna behagar dyka upp inom en snar framtid!!

Jag har just kokat ris, som ska vara en del i dagens matlåda. Eftersom vi räknar med att stanna ett tag på biblioteket. Har kokat ris, men inte ens fått i mig frukosten....kanske är dags för den nu då...

Igår bokade jag tågbiljett hem, hem till mitt andra hem, eller kanske ska kalla det mitt första...ja ja, hur som helst, jag får träffa A!! Jag längtar verkligen. Åker direkt efter uppsatsventileringen. Å sen blir det några sköna dagar hemma!!

Nu så, mitt i skrivandet, så ringde kabelgrabbarna på dörren igen. Så jag släppte allt och följde med ner i källaren... På 10 minuter hade de fixat, vad det nu var de fixade. Så nu behöver jag inte ens tänka på att jag kanske måste komma försent till bibblan.
Borde kanske redan nu börja läsa lite, så att jag inte behöver göra allt när jag är där. Kan ju faktiskt vara bra att vara lite förberedd, för även om vi bestämt att idag gäller diciplin, så känner jag på mig att det kommer bli ganska mycket tjatter, och förmodligen en ganska lååång lunch ;)

diciplin vad är det?

Klockan är nu 15 och jag har inte fått något gjort idag! Jag förstår inte, jag som skulle skärpa mig och planera å försöka vara i fas....
Men jag har ju massor att läsa, men har ändå bara suttit här framför datorn hela dagen. Å nu närmar sig eftermiddagen med alla serierepriser på tv, som jag bara inte kan slita mig ifrån.

Igår skulle jag färga mitt hår. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag trodde att chokladbrun skulle fastna på mitt redan svartfärgade hår.
Min utväxt, som såg grå och råttfärgad ut, den blev ju självklart fint färgad till choklad/brons, men resten av håret...jaa, de e lika svart som innan.
Undrar om man kan göra ljusa slingor, om man går till en frisör som vet vad han gör. Inget mer exprimenterande hemma!
Jag har tyvärr ingen av mina kompisar som jag riktigt litar på. Litar på när det gäller hårfärgning, förlåt, men ni vet vilka ni är, och ni vet också hur det gått förut!

Så när csn äntligen kommer ska jag nog ta mig till en frisör och kolla om det är möjligt.
Såg den här bilden, och blev så sugen på den färgen!!
Visst är det snyggt! Klippningen också för den delen...


seg förkyldning

Idag har jag äntligen skickat iväg min uppsats, så nu behöver jag inte sitta å pilla på den mer....äntligen!!!

Annars har dagen inte innehållit mycket kul, känner mig fortfarande sjuk,  så det har varit en stilla dag. Har äntligen tvättat så nu har jag lite att klä på mig igen. Men torktumlaren gjorde inte sitt jobb, så hela lägenheten är fylld av tvätt på tork. Varenda stol och allt annat med utrymme för upphängning är tillfälliga torkställen just nu.

Somnade i soffan vid 21, oj då, men vaknade förvånansvärt pigg vid 21.40. Så nu tror jag att jag ska hålla mig vaken till 23.25 å titta på dubbelavsnitt av Scrubs!!

A ringer snart, ska bli kul å höra hans röst, för det är ensamt här utan honom...men snart, ganska snart åker vi!!! Å jag kan knappt vänta!

Nu ringer det.......

Nu är det bekräftat!

Sjuk sjuk sjuk sjuk.... fy va tråkigt det är att vara sjuk. Ögonen är är så varma å svullna, näsan rinner och jag är sååå trött, fast jag sovit nästan 10 timmar inatt.

Jag skulle behöva vara pigg så att jag orkar plugga men jag tror inte det blir mycket av det.

Jag ska snarast placera mig i soffan med en stor kopp honungsvatten. Kura ihop under min filt och kanske titta på nån rolig film. Så att jag får lite fredagskänsla...

Måste bara SKRIKA UT: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Igår kväll bokade A och jag våra biljetter till The Big Apple. New York here we come. 17 mars drar vi och det ska bli så underbart roligt!!

tror jag håller på att bli sjuk...

Nu känner jag att det kommer, det kryper i kroppen och jag fryser om fötterna...näsan rinner och ögonen är varma. Jag måste nog inse att jag fått min första vinterförkyldning!

Jag skulle nog inte tränat så hårt som jag ändå gjorde i går kväll. Glömde att strecha mina vader också, jag som tänkt börja dagen med en promenad idag, det kunde jag glömma. Jag släpar min fram i lägenheten och varje steg är en stor ansträngning ;)

Andra anledningen till att jag fryser kan ju faktiskt bero på att så fort det är under  -4°C ute så sjunker temperaturen till 17,5-18,5º i min lägenhet. Å detta är väl ett ganska stort I-landsproblem kanske, men jag tycker i alla fall inte om det...
Jag tycker att temperaturen i ett rum ska vara minst 20º!!
Så det är duntofflor och stickad tröja som gäller här hemma för tillfället.

Nu har jag spenderat hela morgonen framför datorn, med att korrekturläsa min uppsats som jag ska lämna ifrån mig imorgon... men nu behöver jag ta en välförtjänt paus och titta på lite TV....hahaha som om det blir bättre för ögonen att byta till en annan strålande skärm.

dags att börja snåla...

153694-3

Nu är det bestämt, A och jag ska åka till USA!!! New York närmare bestämt och det är mindre än två månader kvar. Så nu är det dags att börja snåla.
Inga luncher på stan, och den där tröjan som bara är sååå fin, den får hänga kvar i butiken.
För det gäller att ha med sig så mycket pengar som möjligt till shoppingstaden framför alla städer!!!

När jag var i USA sist gick det åt en hel del pengar, och jag räknar med att hitta mist lika mycket denna gång. Nu vet jag ju vart vi ska gå, för att göra de bästa fynden!!

Å, jag kan knappt tro det är sant, måste nypa mig i armen...

Dags att kolla biljetterna igen, för de är ju inte bokade ännu, så minst 10 gånger om dagen går jag in å kollar så att inte priset har gått upp. Ja, jag vet...lite knäppt, men är man smålänning så är man. hihi

Detta fick mig att le idag

Detta fick mig att le idag
Tidningen Living som jag prenumerar på från USA damp ner i brevlådan idag, och jag bara log!

Jag älskar deras omslag, de är så inbjudande att jag genast släpper allt jag håller på med och kryper upp i soffan med månadens nya nummer....

detta har jag gjort idag...

Förstår inte hur snabbt dagen gått förbi...med först snö...och sedan ett åsknedslag och regn. Nu är det bara ett mörker ute och jag orkar inte ens kolla ut å se förödelsen. Jag vill ha vår!!

Detta kort har jag åstadkommit idag, när jag efter en sida i min kemibok insåg att jag inte skulle få nåt gjort där idag heller...
Kortet är till min nyaste lilla släkting. J kom till världen den 16 januari, och jag gissar att han är ursöt!! Precis som sina syskon.

Lördagkvällen kommer nog fortsätta i den blå soffan...framför nån gammal favoritfilm.

kortet

Nu börjar jag om...

Jag har bestämt mig för att börja om min blogg och har därför raderat mina tidigare inlägg. Jag bestämde mig för att vara anonym, men det var alldeles för krångligt + att jag insåg att varför ska jag vara anonym, så mycket "hemligt" har jag väl inte att skriva?!!

Alltså börjar jag om på nytt...

Snön vräker ner idag, och jag får genast julkänslor... det är ju denna snön som skulle funnits under jul och nyår, nu kan det ju kvitta. Jag vill hellre ha vår...en sån härlig dag som det var igår!! Sol, blå himmel och fåglar som kvittrar...det är så jag vill ha det nu.

Vintern är inte min favoritårstid. Vår och sommar är mer min stil!!!

Jag vågar knappt skriva ner detta...för då kanske det inte blir så...men jag kan ju säga att en stor resa planeras...inom kort...får återkomma när det finns mer säkra planer på att det ska genomföras.

Plugga...något som jag borde gjort i flera dagar, men jag har istället ägnat dagarna åt att planera ovannämnda resa. Så idag är det verkligen dags att ta tag i den hemska kemin som bara MÅSTE göras.
Kolla igenom uppsatsen är nästa punkt på min måste-göra-lista. Men det är inte heller lockande. Vill mycket hellre sätta mig i soffan å bara glo på tv.