Torsdag


Solen fortsätter skina och det har varit ännu en het dag.

Efter jobbet tog jag mig ner till stan en sväng, men värmen och mängden människor gjorde mig galen ;)
Det blev snabba beslut och inköp.
En solstol och en liten väska till mobilen de dagar man inte vill bära med sig mera saker... 

Och när jag kom hem hade min beställning från e.l.f kommit. Jag ser med spänning fram emot att testa mineralsmink som jag läst så mycket bra om. Med de otroliga priserna de erbjuder så köpte jag på mig lite olika...

booster, concealer, foundation, blush och borstar.

 

Nu har Ernst startat sommaren i tvrutan, senare ikväll ska jag bänka mig framför The Killing, med Kinnaman i huvudrollen =)

 

 
Onsdag
sommarfrukost


Det är den varmaste veckan hittills detta året. Idag väntas temperaturer upp mot 28 grader. Denna veckan prickar jag in att jobba extra mycket, sex dagars jobb och på söndag när jag äntligen har en ledig dag så väntas regn...

Jag får njuta extra mycket av morgonpromenaden till jobbet helt enkelt. Nu ska jag avsluta av min sommarfrukost, och gå ut i solen.
midsommar för två


Vi har inga speciella traditioner vid midsommar, och det känns väldigt skönt att bara vara hemma. Vi hade en god buffé och en supergod efterrätt.
Med 14 grader och blåst så var valet att sitta inne inte svårt ;)
 

 


frukost i det gröna


Förra helgen hade jag frukost i det gröna, med betoning på i. Mammas ompysslade grönska i ett mysigt litet hus, där satt jag i doften av citronträd och blommor och bara njöt.

 

 

Idag blir det midsommarfirande för två hemma hos mig. Förberedelserna är igång och jag tror det blir en underbar dag!

 

 

 


firande


Min lilla lillebror, som inte är liten längre, har firats ordentligt i helgen.
Student och födelsedag = mycket tårta.

I sommarhuset fikade vi med släkten och efter lite kubb, skratt och prat så grillade vi och fortsatte kvällen på verandan i vårt paradis.


steg för steg


Mina stackars händer behöver semester...det är inte alltid glittrande smycken i en guldsmeds vardag.
Just nu har jag två blodblåsor efter ett ordentligt tångnyp, ett djupt sår från min såg och idag blev fyra fingrar ihoplimmade med superlim. Men det är roligt nästan jämt ;)

För att få en lite blick i mitt arbete så är här en steg-för-steg-bild på tillverkningen av en vitguldsring med söderhavspärla.

 

I helgen blir det hemresa till småland, så nu ska jag packa, städa iordning lite hemma och fixa lite bokföring så att jag kan vila och njuta hela helgen!!

 

 


Hannahs dag


 

Jag kan inte närvara när denna lilla sötis barnvälsignas idag. Men jag är där i tankarna och en liten present blir levererad.

 

 

 


Paris
mäktiga eiffeltornetandra fina byggnaderlivet i Parismarknaderen skål på 56:e vån med utsikt över en glittrande stadhappy happy friday

 Sitter och bläddrar igenom Parisfoton och äter god sushi.

Det är en skön fredag och jag ser fram emot en härlig helg!!


vive la France


Semester pågår...
med två härliga vänner upplever jag Paris i några dagar
fika


bullar med vanilj/mandelmassa och choklad